Wervershoof | vloeren, (vouw)gordijnen, tapijt, schilderwerk, plinten & veel meer

Totale metamorfose voor het complete huis

De eiken houten vloer in de woonkamer is van Heywood, uit de serie Knottinghill waarvan de vloerdelen 26 cm breed zijn, met een vrije lengte. Daarnaast zijn de delen dubbel gerookt en afgewerkt met witte olie. Vanwege de vloerverwarming zijn de vloerdelen rechtstreeks verlijmd over de betonnen vloer. Rondom is er een moderne plint aangebracht van 12 cm hoog. Bij de deuren zijn architraven en neuten aangebracht, dit alles is afgeschilderd in RAL 9010.

Als raamdecoratie in de woonkamer is gekozen voor chique velours overgordijnen, gemaakt met waveplooi (golfplooi) hangend aan mat zwarte binnenlooprails. Dit in combinatie met vouwgordijnen in een grove inbetween structuur waarvan de kleur is afgestemd op muurverf van Farrow & Ball. De inbetweens in de woonkeuken (tuindeuren) zijn van dezelfde stof als de vouwgordijnen in de woonkamer met een knipoog qua kleur en confectie naar de velours overgordijnen in de woonkamer.

De tegels in de keuken, bijkeuken, toilet en hal zijn van Belgisch hardsteen in de maat 60×60.

De slaapkamers en de overloop zijn gestoffeerd met tapijt van Bonaparte, gelegd op rubber ondertapijt voor extra comfort. De ouderslaapkamer is voorzien van vitrages waardoor er een serene rust ontstaat. In het lichte design kom de petrol kleur van het tapijt weer terug. Beiden slaapkamers zijn voorzien van verduisterde plissé dupli’s en het nieuwe smartcord-mechanisme, in een topdown uitvoering.

Projectbegeleiding

Stel, u heeft een huis gekocht maar het is nog niet helemaal uw stijl. U denkt bijvoorbeeld aan een nieuwe vloer, een andere kleur op de wand en eigenlijk zijn de tegels in de bijkeuken ook niet helemaal uw smaak. Voor dit soort totaal projecten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begeleiden u graag en nemen des gewenst alles uit handen. Na een oriënterend gesprek in onze showroom, waarin al uw woonwensen worden besproken, volgt een afspraak bij u thuis. Tijdens deze afspraak worden de mogelijkheden voor vloer, gordijnen en kleurstellingen verder uitgedacht. Ook het opmeten wordt door ons gedaan waarna wij zowel de offerte als een plan van aanpak kunnen aanbieden.

Kleur & interieur advies| Farrow & Ball

Voor het kleuradvies wordt veel gewerkt met de kleuren van Farrow & Ball. De veelzijdigheid in het kleurpallet zorgt voor een mooie basis en is goed te combineren met raamdecoratie en vloeren.